Welcome to Auni Ruhana's blog. You have steeped onto my territory. Follow me maybe?| Dashboard | +Follow
Little Mouse
Ollaaa!



Hello,you've stepped onto my blog ! Want to know more about me? Click about.
*saya kiri sekali*
I miss arwah abah and all Semekadians :c




Fell free to navigate this

Story About Links

Little bunny paws

No Harsh words allowed here.
Guna URL yang betul sahaja.
Click 'Hantar' sekali sahaja.





Let's mention
Big Claps
Template By MiaDamia
Inspiration By Lettha
Image By Me :)
Belum bersedia
Friday, 2 November 2012 | 09:51 | 0 Love

*pic tiada kene mengena*

Hye stalk kita nampak? Okay lupa -___- Assalamualaikum and yeah macam mana hari anda? Indah? Lol for me? Tak sangat. Honestnyaa kita en? *angkat kening*

So now dah 3 November. Sumpah terasa mcm baru je bulan berapa and baru je sambut birthday masa tu. Wuish cepatnye masa berlalu. Uhuk uhuk :( Azam bulan ni? This ahh. Bhaha :b Sama mcm dulu. Nak jadi yang terbaik dari semalam. Less pain, less problem less stress. Hope so :D Azam korunk?

Exam nak dekat wuu. Heh ye exam sch auni minggu last sch. Ya Allah stress nye macam ni. It's not fair okay. Dah ade PBS tapi ade lagi exam. Exam pon keluar jugak yg PBS tu. Tah pape je -,-
Cakap pasal exam, serious belum bersedia. Persiapan nak exam baru berapa percent. Guys, wish me luck for my final exam tau ^.^v Hah bagus sayang korunk. Ekceli rasenye boleh score dalam 4 5 or 6 subjek but if auni put more effort mesti dapat 8A's. Tapi.. Auni ni malas ah nak study. Study bape jam dah mengantuk. Like seriously n_n

Auni belum bersedia nak tinggalkan kawan-kawan for bape bulan ntah en. Nanti kalau auni ade problem, nak share dgn siapa? Amira? Aduh Amira kan best kalau awak sentiasa ade dgn kita. Aumm :3 Bnyk gila kongsi secret dgn Amira dgn kawan lain pon tak sebanyak tu. Amira, berterima kasih sikit sbb kita percayakan awak. Kalau awak bocorkan. Wait and see ape kita buat :p Lulz -,-
Then tak tahu tahun depan kita dapat jumpa lagi ke tak en. Keputusan pindah Johor tu pun tak tahu lagi. Ya Allah tak nak pindah tahun ni. Ibu, at least bagilah auni lagi 1 year kat sini. Ni ape? Buat keputusan terburu-buru :( Tak nak tinggalkan korunk. I'm gonna miss friends so damn much :(
Doakan auni tak dapat pindah tahun ni tau. Haha.

Sesiapa yang auni kenal tu, please forgive me if ade buat salah kat korunk. Tah nanti takut tak jumpa dah kat sch. Bhaha macam raya pun ade. Akhir tahun ni jum ah hangout. Tapi dekat-II jelah. Amira and Rumaisha tu bukan boleh jauh-II. Bnyk je reasons dia bagi. Like I care? Wuuuu --'

 You know what? Problem asyik bertambah je. Problem ni hilang problem lagi satu datang. Haish Ya Allah, sungguh mencabar ujian-Mu. Diaorang semua cakap "stay strong" Cakap boleh lah, try duduk kat situasi kita now. Boleh bertahan ke dengan semua ni? Harap semua benda ni selesai secepat mungkin. Ya.. ia amat membebankan. Uhuk uhuk :( Takpe takpe dah dapat lupakan semua ni sedikit demi sedikit. Alhamdulillah ^O^

Hey, so kepada semua budak Semekad Form 1, Goodluck korunk :D Do ur best. Be the best and beat the rest. I'm sure korunk semua boleh buat cuma malas. Ehem *cough* Jangan risau saya pun macam tu. Ramai macam tu. Dun wrry. Sampai di sini dulu, wuish jangan ah tidur >< Lulz okay byee xD
Take care semua. Ingat orang yang tersayang miawww :p Assalamualaikum xoxo

*Fake smile again and again*

p/s: Guys, thnks so so much bagi kata-II semangat :D



Terima kasih kerana sudi baca :) Singgah lagi ye.


Older Post | Newer Post