Welcome to Auni Ruhana's blog. You have steeped onto my territory. Follow me maybe?| Dashboard | +Follow
Little Mouse
Ollaaa!



Hello,you've stepped onto my blog ! Want to know more about me? Click about.
*saya kiri sekali*
I miss arwah abah and all Semekadians :c




Fell free to navigate this

Story About Links

Little bunny paws

No Harsh words allowed here.
Guna URL yang betul sahaja.
Click 'Hantar' sekali sahaja.





Let's mention
Big Claps
Template By MiaDamia
Inspiration By Lettha
Image By Me :)
True Friends
Wednesday, 17 October 2012 | 09:23 | 0 Love
Hey, Assalamualaikum xoxo


Hmm yea nak cerita yang minggu terlalu bnyk kejadian yang auni tanak berlaku terjadi. Agak stress. Lagi-II berkenaan dgn kawan. Hah yeah kawan.. Actually kita org tak gaduh just dia ni macam salah anggap. Kita orang tak nak bg tau satu secret ni dgn dia sbb ni hal peribadi orang. Takkan nk sebarkan benda ni kat orang lagi-II secret ni memang.. Hah kan dah kata tak boleh bgthu. Haha jkjk. Lagipun nak bgthu rahsia ni susah. Nak kena cari orang yang betul-II amanah. Lulz susah okay even dia kawan baik kita pun tapi kalau dah susah nk percaya dia, takkan nk bgthu?

Please faham situasi kta dgn Amira dear awak. Kita org tak sekejam nak tikam belakang awak semua tu. Trust me, suatu hari nanti.. InsyaAllah kalau kita org dh bersedia nk bagitahu. Kitaorang bgthu. Please jgn mcm ni. Takkan setakat benda kecil, awk nk perbesarkan? Lagi satu, jangan lah paksa kita sngt. Kita rimas. Kalau kita dh anak bagitahu, tanak lah. Awak buat kita menyampah. Mana friendship kita yang dulu? Yang gila-II, annoying and dh mcm adik beradik? Ouh please jgn musnahkan ia.

Awak cakap kita musuh awak now? Ouh hmm lol don't care. Yang penting bagi kita awak still kawan kita. Forget bout secret yg kita kongsi dgn Amira and Rashidah. It's not important. Bukan pasal apa sangat pun.
Jangan macam ni oh awak. Awak oh awak :) 

Kita thu perasaan awak. Kita pun mrh kalau ada "bestfriend kongsi rahsia dgn bestfriend dia, tp tak bgthu lg sorang bestfriend dia" Hah faham? Ignore it. Jangan tmbh lgi masalah kita. Kita dah tak tahan lah nak tempuh bnyk gila dugaan ni. Tolong faham jika awak berada dekat situasi kita now. Apa awak buat? Hah and jangan ckp belakang kita org. Tak suka lah. Kalau apa-II jumpa kitaorg and selesaikan okay ^.^v

Aku suka kwn dengan kau. Kita kongsi about crush semua tu dan kita pernah kongsi crush yang sama. Wakaka :> Ingat lagi weyh? Hah kau faham-II jelah kita kongsi crush yang same tu sape --' Aku rindu semua tu. Tapi maaf aku takde crush dah. Haha okay :b Haih, I wish I know how to explain what I feel now. Dah jom jadi macam dulu. Aummmm :3

Hey,kita semua kawan. Kita semua dah macam satu family. Sayang korunk.
 

 p/s: Dear Muhd Mikhael Syafiq, get well soon awak. Saya rindu awak.




Terima kasih kerana sudi baca :) Singgah lagi ye.


Older Post | Newer Post