Welcome to Auni Ruhana's blog. You have steeped onto my territory. Follow me maybe?| Dashboard | +Follow
Little Mouse
Ollaaa!



Hello,you've stepped onto my blog ! Want to know more about me? Click about.
*saya kiri sekali*
I miss arwah abah and all Semekadians :c




Fell free to navigate this

Story About Links

Little bunny paws

No Harsh words allowed here.
Guna URL yang betul sahaja.
Click 'Hantar' sekali sahaja.





Let's mention
Big Claps
Template By MiaDamia
Inspiration By Lettha
Image By Me :)
Besties
Wednesday, 24 October 2012 | 10:12 | 0 Love


Assalamualaikum and hye all. So guys, how's ur day? Going fine? Hmm hari ni terlalu rajin nak meng-update blog. Hm so let's start. Nak kongsi cerita about kawan baik. Masuk sch menengah ni dapat gila banyak kawan yg sama spesis. Haha lol. Hah memang dapat yang banyak sekepala, so mcm dulu lah.. Ada kwn je bising kalau dgn cikgu, bhaha :b Dah mcm gadis melayu terakhir. Ea?

Tapi tahun ni dapat kawan yang sekepala tapi dikategorikan dalam kalangan yang baik. Dulu dapat yang-II kejam-II belaka. Actually, bukan lah kejam hah tu panggil ape tu.. Tak dpt kwn yg mcm gadis melayu pon tahun lepas. Tahun ni ade sorang dua lah. Tak nak mention nama, nanti orang tu kembangggg xD

So ni, kawan yang auni rapat gila tahun lepas. Haih rindu gila kat dia orang. Hanya Allah je tahu betapa rindunya auni kat dorang. Auni terpisah jauh dari diaorg. Diaorg semua still sch kat area Sri Petaling but me? Sana tu. Cheras tu --'
From left: Najihah, me, Aqilah, Sabrina and Sufia.

Continue okay.. Auni ade bnyk gila kawan gila baik, baik and tak berapa nak baik. Haha. Kawan baik ramai, tapi yang auni paling rapat ialah Amira, Rumaisha, Azmira and Nurin. Nurin tu rapat time rehat. Dulu satu perumahan, but sadly dia dah pindah nasib baik sch tak pindah. Lagi satu, dia kelas lain. So Amira and lagi dua orang tu mmg rapat gila lah. Duduk pun depan belakang je. Kami berempat tak dapat dipisahkan. Tak percaya? Lulz kfoinee try pisahkan. Kalau gaduh pun, esoknya kawan balik without mintak maaf pun. Hm kita org mmg ceni act mcm benda yg lalu tak terjadi. Past is past --'

If korang baca previous post auni, pasal auni gaduh semua tu kan? Tapi esoknya terus tak jadi ape-II dan kita org takkan ungkit dah pasal tu. Huh sebab tu auni sayang gila friendship ni. Semua baik-II je :D Heh lepastu, kalau kitaorg buat task berkumpulan, memang mulut tu laju je bercakap. Time kene present ape-II, hampehh. Tapi kalau bab nak present ni, suara auni paling slow tapi kalau bab cakap hanya yang kenal auni je tahu :b Ni pengakuan berani mati. Wakaka.

Hah ni Amira and Rumaisha or auni biasa panggil dia Puteri


Gambar ni diambil dah lama dah. Takdelah lama sanagt pun sebenarnye. Lol tengok dorang dua ni comel gila. Amira yang sebelah kiri tu comel en? Tengok pipi dia. I admit jealous tengok pipi dia. Lalala~ Amira ni baik, lemah lembut and dia ada peminat rahsia. Nk tahu? Cari sendiri :p Satu je Amira ni, kalau dia baca novel, dia dah tak hirau ape pon yang berlaku. Dia masuk dunia lain ouh. Kene hentak meja tu baru dia sedar. It's a fact! Tak percaya try bg dia novel.

Hm Rumaisha ni dia ganas sikit. Nama je Puteri Rumaisha.. Haha tapi dia kalau buat suara manja, komfem manja gila. Dia pun ade peminat rahsia. Untung ahh xD Dia jugak yang slalu cari pasal dgn auni, ugh gewam gila but sokay, dia sometimes baik gila jugak. Slalu bawak choc Mars and Snicker for kita org. Heh dia dia pendek. Takpe, pendek itu comel *peace*

About Azmira? Haih ade gambar dia.. Tapi dia kedeng ah tanak bg upload. But yeah just cerita serba sedikit pasal dia.. Dia ni kan banyak cakap. Layan auni mcm anak dia. Suruh minum air masak banyak-II lah, jangan membazir duit and macam-II lah. Lepastu dia suka nak menegakkan keadilan. Kalau dia rasa dia betul, dia akan buat apa sahaja bg nmpk dia yg betul. Lulz faham? Tapi dia jugak yg bnyk bg nasihat. Kadang berguna nasihat dia kadang merepek-repek. Dia senang nak dibuli. Slalu kena buli dgn auni :p

Hurm nak cerita je kalau boleh semua pasal kawan-II auni kat sch. Takpelah, panjang sngt nanti. So ni antara kawan-II auni kat sch

From left: Farhannah, Ainin, Fatin, Farah, Rumaisha, Me, Amira and Rashidah


Hah ni pic Auni dengan Amira and Rumaisha.

Dalam gambar dua-II kat atas ni tadi. Semua happy. Tapi disebalik senyuman tu kitaorg simpan macam-II masalah. Takkan nak sentiasa murung je. Tu semua fake smile. Bhaha :b So guys, that's all for today. Ada masa auni update lagi. Assalamualaikum xoxo

p/s:Thanks for everything guys.


Terima kasih kerana sudi baca :) Singgah lagi ye.


Older Post | Newer Post